UZAKROTA TRAVEL SUMMIT 2020 OD 1. DO 3. DECEMBRA

25. 11. 2020.

Miodrag Popović, direktor TOB, panelista na temu strateškog upravljanja destinacijom: „JAČANJE TURISTIČKOG BRENDA, USPON BEOGRADA

Međunarodna konferencija Uzakrota Travel Summit 2020 biće održana od 1. do 3. decembra kao jedan od najvećih online turističkih događaja, koji će tokom tri dana okupiti oko 300 govornika i panelista na sedam različitih tematskih bina, sa 250 virtualnih štandova za prezentacije i onlajn sastanke, i za koji se očekuje da će imati preko 100.000 učesnika iz celog sveta.

Prethodno održavan u Istanbulu, Londonu, Izmiru i Beogradu, Uzakrota Travel Summit je namenjen turističkim agencijama, avio kompanijama, hotelima, turoperatorima, investitorima u turizmu, online servisima, a baviće se najaktuelnijim temama i pitanjima u oblasti turizma. Posetioci ovog online samita će moći da prate panele u sedam tematskih „hala“ među kojima su „marketing“, „biznis travel“ i MISE hala.

Direktor Turističke organizacije Beograda, Miodrag Popović, govoriće prvog dana konferencije na panelu pod nazivom „Jačanje turističkog brenda, uspon Beograda“, sa početkom u 12.15 časova po našem vremenu, zajedno sa Ivanom Sert, TV zvezdom i preduzetnicom našeg porekla koja je jedno od najpoznatijih javnih ličnosti u Turskoj.

Među govornicima su čelnici industrije turizma iz celog sveta: šef “European Business Development”, Barbara Jamison, predsednik renomirane kompanije “RoughGuides”, Rene Frey, direktor “Forbes Travel Guide”, Filip Boyen, “Gazella Tourism” CEO, Velit Gazel, predsednik za turizam fudbalskog kluba Liverpul, Tom Cassidy, šef “European Parliament Travel Commission”, Istvan Ujhelyi, direktori turističkih organizacija brojnih zemalja, osnivači nekih od najpoznatijih kompanija u turizmu, i mnogi drugi.

Više informacija, kompletan program i link za prijavu i učešće https://www.uzakrota.com/online20