YASMIN LEVI

30. 10. 2024.

Jasmin Levi, najveća zvezda world music scene, vraća se u Beograd 30. oktobra kada će nastupiti na koncertu u Sava Centru!

Svoje najveće hitove izvešće premijerno u pratnji Simfonijskog orkestra Radio-televizije Srbije. Španski ritam, atmosfera flamenko i tango večeri, uz snagu velikog orkestra garantuju nezaboravno muzičko iskustvo.

Prepoznata kao glas svih kultura Mediterana, Jasmin Levi osvojila je svet pesmam na španskom i ladino jeziku, a jak autorski pečat i vokal poznate umetnice planeta je upoznala kroz pesme „Una noche mas“, „Alegria“, „Adio Kerida“… U svojim pesmama, glasom i stihovima, slavi život i ljubav, ali i bol i tugu, sa istaknutom osećajnošću koja nalazi put ka srcima svih prisutnih na njenim koncertima.

Jasmin Levi i publika u Srbiji i regionu odlično se poznaju, o čemu svedoče rasprodati koncerti u Novom Sadu, Sarajevu, Banja Luci, Skoplju… NJen koncert na sceni naše najprestižnije muzičke manifestacije Belgrade River Fest, u junu 2023. godine, pamti se kao senzacionalni muzički događaj koji je neraskidivo povezao sa srpskom publikom.
– Dozvolite mi da vas odvedem na drugačije putovanje od vašeg svakodnevnog života… Uživaćete! – poručuje Jasmin pred svoje koncerte, koje uvek prate stajaće ovacije publike i nekoliko povrataka na bis.