Saradnja turističkih organizacija Beograda i Budve-„PUTUJTE KOD SVOJIH“

28. 05. 2021.

 

Saradnja najznačanijih lokalnih turističkih organizacija u svojim zemljama, Beograda i Budve, biće ozvaničena protokolom o saradnji, najavljeno je na jučerašnjem sastanku direktora Miodraga Popovića i Maje Liješević u prostorijama Turističke organizacije Beograda.

"Protokol će obuhvatiti brojne zajedničke aktivnosti, promociju Beograda u Crnoj Gori, kao i Budve Beograđanima, uz poruku primenljivu u oba slučaja koja glasi "putujte kod svojih“.“, izjavio je Miodrag Popović i dodao da konkurencija ova dva grada ne može da postoji. 

"Imajući u vidu da su turističke organizacije Beograda i Budve najjače u svojim zemljama, ova saradnja je samo prirodna, a najvažnija je zbog zajedničkog predstavljanja na trećim tržištima“, rekla je direktorka TO Budva Maja Liješević.  

Pored prezentacije turističke ponude Beograda u Budvi krajem narednog meseca, na sastanku je dogovoreno i da će se informacije o oba grada uskoro naći na turističkim info panelima koji su već dostupni turistima na stranim jezicima, kako bi se na licu informisali o mogućnostima za odlazak i boravak u susedni grad.