POTRAGA ZA DEDA MRAZOM

24. 12. 2022.

U susret novogodišnjim praznicima, porodična predstava "Potraga za Deda Mrazom" biće održana prvi put u mts Dvorani 24. decembra.
Iz rediteljskog pera Jovana Grujića, a po tekstu Ane Simić i Marije Ćeranić, nastala je dečija predstava koja opisuje pustolovine Jelkice Jele i Baba Mrazice u potrazi za Deda Mrazom.

U prednovogodišnjoj noći ne želeći da ode, Stara godina hipnotiše i na spavanju odvodi Deda Mraza, kako ne bi uspeo da ode do svakog doma i podeli poklone deci. Kada Baba Mrazica ujutru shvati da je Deda Mraz nestao, hitno zauzdava irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom kreće na put oko sveta u potragu za Deda Mrazom.

U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj predstavi, uz kreativno osmišljenu scenu i video projekcije, kao i originalno pisanu muziku ( Marko Nikolić, Milan Vranešević ), deca će zajedno sa glumcima putovati u daleke predele , neobične zemlje, upoznati nove kulture i ljude, a neko će se i zaljubiti!

Glumačku postavu ove neobične avanture za decu čine: Marija Ćeranić, Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević, Marko Nikolić.