DISNEY KONCERT

12. 05. 2024.

U izvođenju simfonijskog orkestra u nedelju, 12. maja s početkom od 19:30č, u beogradskoj MTS dvorani održaće se DISNEY KONCERT: ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA, slaveći nezaboravnu Diznijevu muziku, crtane filmove i sećanja koja bude. 

Omiljeni likovi i čuvene pesme iz fantastične lepeze Diznijevog animiranog studija, oživeće na sceni MTS dvorane, darujući publici jedinstveno koncertno iskustvo.

U izvođenju simfonijskog orkestra, poznate muzičke numere i melodije biće prezentovane putem novih i uzbudljivih medlija i svita, koje će nas povesti na neočekivano muzičko putovanje, kakvo samo Dizni može da priredi. Letećim ćilimom ovaj novoosmišljeni koncert vodiće nas kroz najupečatljivije zvuke i filmske trenutke Volt Dizni kompanije, uključujući naslove kao što su “Mala sirena”, “Želja”, “Kralj lavova”, “Vajana”, “Mulan”, “Aladin”, “Knjiga o džungli”, “Zaleđeno kraljevstvo”, “Enkanto” “Lepotica i zver” i druge.

„Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova“ je razvijen pod nadžorom renomiranog kreativnog tima, uključujući kreativnu direktorku Ejmi Tinkam, muzičkog direktora DŽajlsa Martina, kao i aranžera Bena Fostera.

O Diznijevim koncertima:

Diznijevi koncerti su deo produkcije i licence Disney Music grupe, muzičkog ogranka kompanije Walt Disney. Produciraju koncerte i turneje, licencirane Diznijeve numere i vizualne sadržaje zajedno sa simfonijskim orkestrima, horovima i prezenterima širom sveta. Diznijevi koncerti uključuju različite formate, kao što su filmski koncerti, “slike uživo” i tematski instrumentalni i vokalni koncerti, koji variraju od isključivo simfonijskih instrumentalnih nastupa do multimedijalnih produkcija sa vokalnim solistima i horovima. Uz koncerte najvećih filmskih franšiza kao što su Walt
Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar and 20th Century Studios trenutni portfolio uključuje muziku iz filmova kao što su Ratovi zvezda, Aladin, Priča o igračkama, Koko, Kralj lavova, Do Neba, zatim Noćna mora pre Božića i Mapetovska božićna pesma.