TOB na 24. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

30. 03. 2023.

 

Od 30. marta do 01. aprila Turistička organizacija Beograda predstavlja i pormoviše turostičku ponudu naše prestonice za domaće goste u Sportskom centru „Čair“ u Nišu gde se održava 24. Međunarodni sajam turizma, koji već dugi niz godina okuplja aktere turističke privrede iz Niša, Srbije ali i celog regiona.

„Sajam u Nišu je uvek prvi kada govorimo o zajedničkoj saradnji sa organizacijama iz zemlje i regiona na tržoštima koja su bliska regionu Srbije. Mi ćemo i ove godine sa TO Niš imati više zajedničkih nastupa.“, rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, i dodao je da ovo sjajna prilika da predstavimo ponudu za domaće goste.  

Nakon svečanog otvaranja sajma, Uroš Kandić, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i usluge Republike Srbije je posetio štand Beograda.

Turistička organizacija Beograda će na ovom sajmu predstaviti turističku ponudu naše prestonice u ovoj sezoni kao i kalendar događaja: koncerte, festivale, kulturne i sportske događaje, budući da su manifestacije jedan od najvećih motivacionih faktora za dolazak domaćih gostiju u Beograd. Takođe, posetiocima će biti predstavljeni i aktuelni turistički programi za obilazak grada, gastronomska ponuda i smeštajni kapaciteti.

Na Sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu, svake godine je prisutno sve više izlagača, što omogućava raznim subjektima iz oblasti turizma i ugostiteljstva razmenu ideja, uspostavljanje novih kontakata, stvaranje uslova za nove poslovne projekte i potencijalnu saradnju. Organizator sajma je Turistička organizacija Niš, pod pokroviteljstvom Grada Niša.