PROMOCIJA BEOGRADA U BEČU

02. 12. 2019.

U petak je u centru Beča Turistička organizacija Beograda u saradnji sa Ambasadom RS u Beču organizovala promociju naše prestonice za oko 200 zvanica, kojoj je prisustvovao značajan broj članova diplomatskog kora, privrednika, turističkih radnika i novinara.

Gostima su se obratili Nebojša Rodić, ambasador Republike Srbije u Beču i Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, koji je izložio mogućnosti za putovanja u Beograd i aktuelne turističke programe i sadržaje tokom narednog prazničnog perioda, sa posebnim akcentom na gradsku manifestaciju „Beogradska zima“ koja će trajati od 1. decembra do 15. februara.

Ovom prilikom, svoju ponudu su predstavile i gradske opštine Mladenovac, Lazarevac i Savski venac kroz selekciju domaćih proizvoda. Ponudu za turiste iz Beča su predstavili i etno selo „Babina reka“, akva park „Vidik“ i “Belgrade Hotels Group”.

Gosti su imali priliku da vide novi promo film „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda“ probaju srpske specijalitete i uživaju u nastupu kvarteta „Dinamika Music“.