POČINJE GLASANJE ZA NAJBOLJI TURISTIČKI FILM PO IZBORU PUBLIKE

01. 10. 2021.

 

Ekskluzivno onlajn takmičenje Međunarodnog komiteta turističkih filmova “CIFFT” za najbolji turistički film u 2021. godini po izboru publike počinje sutra u podne, a u konkurenciji je i promo film „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda“, za koji publika može glasati sve do 25. oktobra.

Glasanje se obavlja na linku www.cifft.com/cast-your-vote, otvoreno je za publiku širom sveta koja može glasati za svoje favorite klikom na odabrani film. Sa jedne „IP” adrese je moguće glasati samo jednom, a pobednički film će biti proglašen po završetku glasanja na istom sajtu.

Turistički promo film „Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda“ je za Turističku organizaciju Beograda uradio Dušan Stojančević. Film je do sada već dva puta nagrađen, Srebrnom zvezdom na festivalu turističkih filmova u Berlinu, i nagradom na festivalu Silafest u Velikom Gradištu.

GLASAJTE ZA FILM O BEOGRADU „ŠETNJA KROZ ISTORIJU I KULTURU BEOGRADA I UČINITE DA FILM O NAŠEM GRADU VIDI ŠTO VEĆA PUBLIKA ŠIROM SVETA! WWW.CIFFT.COM/CAST-YOUR-VOTE