NAGRADA TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI BEOGRADA ZA DUGOGODIŠNJE PARTNERSTVO

11. 02. 2022.

Turistička organizacija Beograda je na sajmu turizma EMITT u Istanbulu osvojila više nagrada koje su govorile o uspešnim godinama saradnje i činjenici da je prezentacija Beograda u Istanbulu bila veoma zapažena i profesionalna. Poslednje priznanje stiglo je kao počasna nagrada za dugogodišnje partnerstvo.

„Na 25. godišnjicu postojanja sajma EMITT u Istanbulu dobili smo priznanje od naših turskih kolega kojim nam se zahvaljuju što smo bili dobri i uspešni partneri sve ove godine.“, rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

„Ovo priznanje je laskavo pre svega jer je EMITT u proteklih deset godina rastao bar onoliko koliko je raslo tursko tržište za Beograd i koliko su Turistička organizacija Beograda i Grad Beograd postali prepoznati na ovom tržištu. U godini u kojoj posle jednogodišnje pauze nastavljamo svoju promociju na tržištu Turske čini se da je ovo priznanje pravi podsetnik koliki put smo prešli kao neko ko promoviše i prezentuje Beograd u ovom delu sveta.“, dodao je Popović.

Još jedna vest stiže iz avio kompanije Turskih Airlines koja od 27. marta uvodi i treći let dnevno između Istanbula i Beograda, i to u 14 časova iz Istanbula i 15.30 iz Beograda svakog dana.