Beogradski turistički forum 2021

24. 11. 2021.

Godišnji skup Turističke organizacije Beograda, Beogradski turistiki forum, održan je 24. novembra u konferencijskoj sali Beogradskog sajma, koji je okupio profesionalce iz oblasti turizma Beograda, Srbije i regiona.

Nakon uvodne reči koju su dali Miodrag Popović, direktor TOB, i Jelena Milenković Orlić, pomoćnica ministra Ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija, veliku pažnju privukao je panel Gradovi regiona kao generatori razvoja turističke ponude, na kom su učestvovali Miodrag Popović, direktor TOB, Mitja Predovnik, TO LJubljana, Maja Liješević, direktor TO Budva, Branislav Knežević, direktor TO Novi Sad, Dragana Petković, direktorka TO Niš, Miralem Mešković, direktor TZ Tuzlanskog kantona i Goran Jović, profesor Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Nakon panela Saradnja u promociji turističkih proizvoda u regionu, dodeljene su nagrade najboljima u turizmu, Turistička prizma 2021.

Usledila su predavanja renomiranih inostranih predavača na teme poput kako je pandemija uticala na promene u industriji, umrežavanje na događajima u vreme pandemije, i budućnost digitalnog poslovanja u turizmu. 

Događaj je organizovan u partnerstvu sa WestM i uz podršku Ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija Republike Srbije.