SVETSKO ATLETSKO PRVENSTVO

18. mar 2022.

Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani održaće se od 18. do 20. marta 2022. godine u beogradskoj Štark Areni. Srbija i naša prestonica ugostiće preko 1000 atletičara, trenera i oficijalnih lica iz više od 150 zemalja sveta u bastionu srpskog sporta. Najveća imena, asovi kraljice sportova sa svih strana meridijana boriće se za titulu svetskog šampiona upravo u našem gradu, a među njima biće i svetski rekorder u skoku motkom Armand Duplantis, svetska šampionka na 1500 m Sifan Hassan bronzana sa olimpijskih igara u Tokiju na 400 m prepone Femke Bol, dvostruki olimpijski osvajač zlatne medalje i svetski rekorder u bacanju kugle Rajan Krauzer.

Snaga i lepota ljudskog tela i duha, sjajni atletičari, vrhunski rezultati, emocije i drama, sve to vas očekuje u tri veličanstvena dana koje će pratiti ceo svet.

Zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na veb lokaciji tickets.rs. Karte možete kupiti na njihovim biletarnicama: TC Ušće, Dom omladine i Bilet servis.