JIMMY CARR "TERRIBLY FUNNY"

16. 11. 2022.

Jimmy Carr, najpoznatiji Netflix-ov komičar ponovno stiže pred srpsku publiku. U beogradsku Kombank Dvoranu se vraća nakon punih šest godina. NJegov nastup 2015. je bio vrlo uspešan, a od tada je svoju popularnost širom sveta produbio putem tri Netflix specijala.

Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom što su mu uz njegov jedinstveni humor omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night sa Conanom O’Brienom. Britanski Guardian ga je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta tako da se Carr može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora - njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo. U Kombank Dvoranu dolazi sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala.

Nastup u beogradskoj Kombank Dvorani počinje u 20:00 časova, izvodi se na engleskom jeziku i namenjen je starijima od 16 godina.

Ulaznice potražite na blagajni Kombank Dvorane i preko Tickets.rs po cenama od 2.200, 2.800, 3.500 i 3.900 dinara.