FILM TAYLOR SWIFT-THE ERAS TOUR

13. 10. 2023.

Najiščekivaniji koncertni film TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR biće prikazan 13. oktobra od 18č u MTS dvorani, kada istovremeno počinje da se prikazuje u celom svetu.

Za one koji propuste projekciju 13. oktobra, za ovo ostvarenje koje se prikazuje u originalnom formatu (bez prevoda), biće otvorene projekcije 14. i 15. oktobra od 18č.

Turneja Taylor Svift kojom je pevačica obeležila reizdanja svoje diskografije, famozna The Eras Tour do sada je okupila na stotine hiljada fanova u Americi, a ove jeseni i narednog proleća nastavlja se u ostatku sveta. Rasprodati stadioni i arene doveli su do toga da ova koncertna turneja zabeleži brojne rekorde, ali i kontroverze, zbog kojih se uspeh pevačice pretvorio u svojevrsni kulturološki fenomen – o kojem će čak biti i univerzitetskih kurseva.

Filmom TAYLOR SWIFT|THE ERAS TOUR zabeleženi su brojni upečatljivi trenuci, kako sa samih koncerata, tako i behinde the scenes momenti.

Na društvenim mrežama se ovih dana govori i o ceni karte u američkim bioskopima, koja će simbolično iznositi $13.13 (mada na negodovanje mnogih fanova). Ipak, kako je ovo broj koji se često vezuje za Taylor Svift, a pevačica je poznata po tome da bira specifične datume i brojeve zbog niigovog simboličkog značenja, ovakva odluka ne iznenađuje.