ANDRE RIEU

10. nov 2021.

Andre Rieu, holandski „Kralj valcera“ će sa svojim Johan Štraus orkestrom ponovo posetiti Beograd 10. novembra 2021., u sklopu svoje svetske turneje.

Srpska publika može da se raduje potpuno novom programu, fantastičnim melodijama iz filma, muzičke, opere i operetete, kao i tradicionalne muzike, i naravno da je pozvana da pleše valcer u nezaboravnoj večeri muzike i plesa.

Andre Rieu nastavlja da gradi imperiju od svetske turneje klasične muzike. On čvrsto veruje da je klasična muzika napravljena za svakoga da uživa. Na njegovim koncertima naći ćete publiku koja se smeje, plače, peva i pleše. NJegov besprekoran način da zadivi svoje gledaoce od početka do kraja, praveći klasičnu muziku zabavnom i savremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena. Godina 2019 je bila najuspešnija godina u njegovoj karijeri, sa preko 700.000 ulaznica koje su prodate širom sveta. NJegovi koncerti su mnogo više od muzike. Prelepe haljine, veliki ekrani iza orkestra, mnogi međunarodni solisti, romantično osvetljenje i puno humora čine koncerte Andre Rieu savršenom zabavom za čitavu porodicu.