ПРВА ОНЛАЈН ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ИЗРАЕЛСКЕ ТУРОПЕРАТОРЕ

19. 11. 2021.

По отварању Израела за туристичка путовања, Туристичка организација Београда је јуче одржала прву онлине презентацију Београда и представила понуду наше престонице великом броју израелских туроператора који ће уврстити Београд у актуелне арамжмане.

Око 50 представника туристичких агенција и организатора путовања из Израела пратило је вебинар на ком је директор ТОБ презентовао могућности за путовања, директне летове, смештајне капацитете и туристичке програме који су на располагању израелским гостима у Београду.

Вебинар је подржала Асоцијација туристичких агенција Израела ИТТАА чија председница је на самом почетку упутила речи подршке и истакла да постоји велико интересовање за Београд.

„Израелски туристи су од 2017. године међу топ 10 у Београду. У првих девет месеци ове године тек нешто више од 10.150 гостију из Израела је посетило Београд а ми желимо да по стицању могућности за путовања тај број буде далеко већи.“, рекао је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда.  

Раскошна историја Београдске тврђаве, боемски дух Скадарлије, изврсна храна, богата културна баштина, као и јеврејско наслеђе неки су од адута којима Београд претендује да привуче велики број гостију из Израела до краја ове и током следеће године.

Најављено је студијско путовање за туроператоре почетком наредне године, а најбржи тачан одговор на питање како гласи име највећег српског изумитеља и једног од најзначајнијег свих времена, освојио је викенд у Београду за две особе током празничног периода.