26. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ХОРТИКУЛТУРЕ

20. мај 2021.

Под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије у халама Београдског сајма од 20. до 23. маја одржаће се 26. Међународни сајам хортикултуре „BeoPlant Fair”. Тродневну манифестацију увеличаће – изложба лековитог биља и препарата од меда „Дарови природе”  као и презентација баштенских и парковских машина „Motoplantexpo”.

Организатор најављује да ће посетиоци имати прилику да се сусретну са различитим областима хортикултуре – узгајањем цвећа и цветног материјала, производњом садница и семенског материјала, воћарством, виноградарством, пчеларством, гајењем лековитог биља, узгојем и одржавањем зелених површина, механизацијом за хортикултуру, заливним системима, средствима за прехрањивање и заштиту биљака као и пејзажном архитектуром. Истовремено заинтересовани посетиоци моћи ће, да директно од произвођача, набаве саднице цвећа, четинара и украсног биља, кактуса, сезонског цвећа, зачинских и ароматичних биљака.

Посебна атракција за љубитеље хортикултуре свакако ће бити и 5. “Organic Fest”, посвећен органској производњи и баштованству, органским производима и здравој храни.

Радно време манифестације биће од 10 до 18 часова.