DISNEY КОНЦЕРТ

12. 05. 2024.

У извођењу симфонијског оркестра у недељу, 12. маја с почетком од 19:30ч, у београдској МТС дворани одржаће се DISNEY КОНЦЕРТ: ЧАРОБНА МУЗИКА ИЗ ФИЛМОВА, славећи незаборавну Дизнијеву музику, цртане филмове и сећања која буде. 

Омиљени ликови и чувене песме из фантастичне лепезе Дизнијевог анимираног студија, оживеће на сцени МТС дворане, дарујући публици јединствено концертно искуство.

У извођењу симфонијског оркестра, познате музичке нумере и мелодије биће презентоване путем нових и узбудљивих медлија и свита, које ће нас повести на неочекивано музичко путовање, какво само Дизни може да приреди. Летећим ћилимом овај новоосмишљени концерт водиће нас кроз најупечатљивије звуке и филмске тренутке Волт Дизни компаније, укључујући наслове као што су “Мала сирена”, “Жеља”, “Краљ лавова”, “Вајана”, “Мулан”, “Аладин”, “Књига о џунгли”, “Залеђено краљевство”, “Енканто” “Лепотица и звер” и друге.

„Disney концерт: Чаробна музика из филмова“ је развијен под наџором реномираног креативног тима, укључујући креативну директорку Ејми Тинкам, музичког директора Џајлса Мартина, као и аранжера Бена Фостера.

О Дизнијевим концертима:

Дизнијеви концерти су део продукције и лиценце Disney Music групе, музичког огранка компаније Walt Disney. Продуцирају концерте и турнеје, лиценциране Дизнијеве нумере и визуалне садржаје заједно са симфонијским оркестрима, хоровима и презентерима широм света. Дизнијеви концерти укључују различите формате, као што су филмски концерти, “слике уживо” и тематски инструментални и вокални концерти, који варирају од искључиво симфонијских инструменталних наступа до мултимедијалних продукција са вокалним солистима и хоровима. Уз концерте највећих филмских франшиза као што су Walt
Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar and 20th Century Studios тренутни портфолио укључује музику из филмова као што су Ратови звезда, Аладин, Прича о играчкама, Коко, Краљ лавова, До Неба, затим Ноћна мора пре Божића и Мапетовска божићна песма.