UZAKROTA TRAVEL SUMMIT 2020 ОД 1. ДО 3. ДЕЦЕМБРА

25. 11. 2020.

Миодраг Поповић, директор ТОБ, панелиста на тему стратешког управљања дестинацијом: „ЈАЧАЊЕ ТУРИСТИЧКОГ БРЕНДА, УСПОН БЕОГРАДА

Meђународна конференција Uzakrota Travel Summit 2020 биће одржана од 1. до 3. децембра као један од највећих онлине туристичких догађаја, који ће током три дана окупити око 300 говорника и панелиста на седам различитих тематских бина, са 250 виртуалних штандова за презентације и онлајн састанке, и за који се очекује да ће имати преко 100.000 учесника из целог света.

Претходно одржаван у Истанбулу, Лондону, Измиру и Београду, Uzakrota Travel Summit је намењен туристичким агенцијама, авио компанијама, хотелима, туроператорима, инвеститорима у туризму, онлине сервисима, а бавиће се најактуелнијим темама и питањима у области туризма. Посетиоци овог онлине самита ће моћи да прате панеле у седам тематских „хала“ међу којима су „маркетинг“, „бизнис травел“ и МИСЕ хала.

Директор Туристичке организације Београда, Миодраг Поповић, говориће првог дана конференције на панелу под називом „Јачање туристичког бренда, успон Београда“, са почетком у 12.15 часова по нашем времену, заједно са Иваном Серт, ТВ звездом и предузетницом нашег порекла која је једно од најпознатијих јавних личности у Турској.

Међу говорницима су челници индустрије туризма из целог света: шеф “European Business Development”, Barbara Jamison, председник реномиране компаније “RoughGuides”, Rene Frey, директор “Forbes Travel Guide”, Filip Boyen, “Gazella Tourism” CEO, Velit Gazel, председник за туризам фудбалског клуба Ливерпул, Tom Cassidy, шеф “European Parliament Travel Commission”, Istvan Ujhelyi, директори туристичких организација бројних земаља, оснивачи неких од најпознатијих компанија у туризму, и многи други.

Више информација, комплетан програм и линк за пријаву и учешће https://www.uzakrota.com/online20