BRYAN ADAMS

10. 12. 2023.

Bryan Adams, чувени рок певач,текстописац, гитариста, басиста и продуцент ће у оквиру светске турнеје под називом„So happy it hurts“ наступити пред домаћом публиком 12. децембра у београдској Штарк Арени.

Легендарни кантаутор, који ужива репутацију једног од најцењенијих и најузбудљивијих live извођача на свету, приредиће незаборавно вече рокенрола и ванвременских хитова које домаћа публика, без обзира на старосну доб, препознаје већ на прве тактове!

"Summer of '69", "Heaven""Everything I Do (I Do It for You)", “Cuts like a knife“, „18 till I die“ и „Please forgive me“, „Have you ever really loved a woman”„It’s only love“  коју је Bryan Adams у оригиналу својевремено снимио са Tina Tarner само су неки од музичких ремек-дела које је популарни музичар у својој више од четири деценије дугој каријери створио и отпевао.

Објавио је 17 албума, са неколико стотина милиона продатих примерака широм света. Само у прошлој години објавио је четири албума – „So happy it hurts“, који је номинован за награду Grammy, затим „ Pretty Woman – The Musical и два албума са највећим хитовима – Classic, I и II део.

Говорећи о наградама, Адамс је током своје вишедеценијске каријере три пута био номинован за награду Оскар, пет пута за Златни Глобус, а добитник је чак 20 Јуно признања као и престижне Grammy награде.