Сарадња туристичких организација Београда и Будве-„ПУТУЈТЕ КОД СВОЈИХ“

28. 05. 2021.

 

Сарадња најзначанијих локалних туристичких организација у својим земљама, Београда и Будве, биће озваничена протоколом о сарадњи, најављено је на јучерашњем састанку директора Миодрага Поповића и Маје Лијешевић у просторијама Туристичке организације Београда.

"Протокол ће обухватити бројне заједничке активности, промоцију Београда у Црној Гори, као и Будве Београђанима, уз поруку применљиву у оба случаја која гласи "путујте код својих“.“, изјавио је Миодраг Поповић и додао да конкуренција ова два града не може да постоји. 

"Имајући у виду да су туристичке организације Београда и Будве најјаче у својим земљама, ова сарадња је само природна, а најважнија је због заједничког представљања на трећим тржиштима“, рекла је директорка ТО Будва Маја Лијешевић.  

Поред презентације туристичке понуде Београда у Будви крајем наредног месеца, на састанку је договорено и да ће се информације о оба града ускоро наћи на туристичким инфо панелима који су већ доступни туристима на страним језицима, како би се на лицу информисали о могућностима за одлазак и боравак у суседни град.