ПРОМОЦИЈА БЕОГРАДА У БЕЧУ

02. 12. 2019.

У петак је у центру Беча Туристичка организација Београда у сарадњи са Амбасадом РС у Бечу организовала промоцију наше престонице за око 200 званица, којој је присуствовао значајан број чланова дипломатског кора, привредника, туристичких радника и новинара.

Гостима су се обратили Небојша Родић, амбасадор Републике Србије у Бечу и Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда, који је изложио могућности за путовања у Београд и актуелне туристичке програме и садржаје током наредног празничног периода, са посебним акцентом на градску манифестацију „Београдска зима“ која ће трајати од 1. децембра до 15. фебруара.

Овом приликом, своју понуду су представиле и градске општине Младеновац, Лазаревац и Савски венац кроз селекцију домаћих производа. Понуду за туристе из Беча су представили и етно село „Бабина река“, аква парк „Видик“ и “Belgrade Hotels Group”.

Гости су имали прилику да виде нови промо филм „Шетња кроз историју и културу Београда“ пробају српске специјалитете и уживају у наступу квартета „Dinamika Music“.