Понуда Београда на Првом међународном сајму туризма у Сарајеву

24. 04. 2024.

Од 25. до 27. априла Туристичка организација Београда представиће понуду наше престонице на првом Међународном сајму туризма у Сарајеву под називом Sarajevo destination festival. Сајам ће се одржати у СКП центру ,,Скендерија“ и поред промоције туристичке понуде учесника, обухватиће и низ пословних састанака, радионица, конференција и стручних предавања.

Посетиоци ће на штанду ТОБ-а имати прилику да се ближе упознају са понудом за градски одмор у Београду и свим могућностима за путовање која су на располагању туристима из БиХ, који се иначе већ годинама налазе на листи топ 10 када је у питању туристички промет Београда. Они према броју долазака у Београд у претходној години заузимају 4. место, док по броју остварених ноћења заузимају 8. место.

Културна и гастрономска понуда, понуда за активни одмор, познате туристичке знаменитости и градске амбијенталне целине наћи ће се у фокусу презентације ТОБ-а на овом сајму, који ће поред сајамског дела, обухватити и пословне састанке. 

Посебна пажња биће посвећена летњој туристичкој понуди Београда, са нагласком на летње градске манифестације које посебно привлаче туристе из региона.

На штанду ТОБ-а за посетиоце сајма, биће организована и наградна игра ,,Викенд у Београду“ са квиз питањима о нашем главном граду.