Обилазак туристичких локација на простору градске општине Сурчин

24. 10. 2020.

Представници Туристичке организације Београда и Секретаријата за привреду су у сарадњи са Туристичком организацијом Сурчина у петак, 23. октобра 2020. године обишли локалитете на овој општини који су доступни посетиоцима у новим околностима насталим услед пандемије вируса корона.

Обиласком су обахваћени најзначајнији туристички локалитети на простору општине Сурчин: рибњак ,,Бечменска бара“ у Бечмену, Бојчинска шума, етно кућа ,,Стајков“, Наутичко село ,,Бисер“, манастир Фенек, ,,Ергела Булић“ и винарија ,,Мајетић“, који су део програма за целодневне посете Сурчину. 

„Туристичка организација Београда и Секретаријат за привреду су у обиласку ГО Сурчин договорили промоцију туристичке понуде Сурчина која је разноврсна и комплетна. Такође, договорили смо и канале за промоцију туристичке понуде као и пројекте који би требало да је учине препознатљивом у оквиру туристичке понуде града.“, рекао је Миодраг Поповић овом приликом.

У оквиру активности на развоју туризма, обогаћивању и промоцији туристичке понуде Београда као и изради Програма рада за наредну годину, Туристичка организација Београда ће обићи туристичке локације на територији свих градских општина. Обиласци и састанци ће бити реализовани у сарадњи са градским општинама, локалним туристичким организацијама и сарадницима задуженим за област туризма.