НОВИНАРИ ЧУВЕНОГ МАГАЗИНА „MILESTONE“ У БЕОГРАДУ

19. 02. 2021.

Показатељ да ће Србија бити једна од првих европских земаља која ће гостити туристе је и посета новинара чувеног магазина MILESTONE који ових дана обилазе Београд и Србију као одабрану туристичку дестинацију.

Магазин MILESTONEје интернационално препознат бизнис травел магазин са седиштем у Шведској и милионским аудиторијумом широм света, на чијим насловним странама су се до сада нашле личности попут Била Гејтса и Питера Стордалена, норвешког „краља хотелијерства“.

У наредном кварталном издању ове публикације, читаоцима ће бити представљен Београд као дестинација за кратки градски одмор, и Копаоник као дестинација за луксузни зимски одмор и једини зимски ресорт у Европи који је отворен за скијање у овом тренутку.

Новинари су у нашој престоници обишли најпознатије туристичке атракције ширег центра града, Београдску тврђаву, Храм Светог Саве, Скадарлију, посетили су Народни музеј, Музеј Николе Тесле, Музеј Југославије, и пробали су наше традиционалне специјалитете како би својој публици пренели утиске и о гастрономској понуди Београда.

Током боравка на Копаонику где су уживали у скијању, новинари су такође имали прилике да посете Брзеће, познате винарије Спасић, Николић, Минић и Ђорђевић, као и Музеј винарства и виноградарства у Александровцу и дегустирају високо квалитетна домаћа вина.

„Ово је много више него што смо очекивали. Провели смо шест фантастичних дана у у вашој земљи, и одушевљени смо културом, богатом историјом, предивним винима а понајвише љубазношћу и гостољубивошћу свих људи које смо овде упознали. Са великим задовољством ћемо препоручити Београд и Србију читаоцима магазина, али и свим нашим пријатељима који једва чекају да се поново успоставе услови за путовања.“, изјавио је новинар Том Турни у прилогу за РТС.

Студијско путовање организује Туристичка организација Србије, у сарадњи са Туристичком организацијом Београда, хотелом Radisson Collection и партнерима међу којима су ЈКП Скијалишта Србије, Хотел Горски, ТО Брус, винарије Спасић, Николић и Ђорђевић.