НАГРАДА ТУРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ БЕОГРАДА ЗА ДУГОГОДИШЊЕ ПАРТНЕРСТВО

11. 02. 2022.

Туристичка организација Београда је на сајму туризма EMITT у Истанбулу освојила више награда које су говориле о успешним годинама сарадње и чињеници да је презентација Београда у Истанбулу била веома запажена и професионална. Последње признање стигло је као почасна награда за дугогодишње партнерство.

„На 25. годишњицу постојања сајма EMITT у Истанбулу добили смо признање од наших турских колега којим нам се захваљују што смо били добри и успешни партнери све ове године.“, рекао је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда.

„Ово признање је ласкаво пре свега јер је EMITT у протеклих десет година растао бар онолико колико је расло турско тржиште за Београд и колико су Туристичка организација Београда и Град Београд постали препознати на овом тржишту. У години у којој после једногодишње паузе настављамо своју промоцију на тржишту Турске чини се да је ово признање прави подсетник колики пут смо прешли као неко ко промовише и презентује Београд у овом делу света.“, додао је Поповић.

Још једна вест стиже из авио компаније Turskih Airlines која од 27. марта уводи и трећи лет дневно између Истанбула и Београда, и то у 14 часова из Истанбула и 15.30 из Београда сваког дана.