Манифестација „Београдски дани породице” 2024.

11. 04. 2024.

Манифестација Београдски дани породице 2024. ће трајати осам седмица од 13. априла до 15. јуна с тим што ће 15. мај, Међународни дан породице, бити посебно обележен а званично отварање манифестације биће у суботу, 13. априла у 11 сати.

Од Теразијске чесме до Калемегданске тврђаве, горњи и доњи Калемегдан, Парк војводе Вука, Студентски парк са свим споредним, бочним, улицама Кнез Михаилове два месеца ће бити разноврстан програм, наступаће културно-уметничка друштва, певачи, глумци, биће организоване позоришне представе, спортски садржаји, све оно што нам омогућава да будемо радосни, весели, и да проведемо време са својим ближњима. Ударни ће бити викенди, али и у току седмице ће бити много програма и садржаја.

Манифестација ће имати 18 тематских зона смештених на више локација, пре свих у појасу од Трга републике, преко Кнез Михаилове улице па до Калемегдана.

На тим локацијама ће бити постављено 10 бина. Планирано је да се на централној бини на Тргу републике организују велики вечерњи концерти. У склопу манифестације ће се одржати и већ традиционални догађаји као што су Карневал бродова, Улични карневал и Колективно венчање. Биће организовано више од сто концерата класичне, џез, блуз и поп-рок музике, као и преко 50 биоскопских пројекција на отвореном и више од 30 позоришних представа. Интерпретаторке изворне музике сестре Марија и Марина Гобовић наступиће у суботу на свечаном отварању манифестације „Београдски дани породице”.

БЕОГРАДСКИ ДАНИ ПОРОДИЦЕ 2024.