Интерактивни панел ТОБ на реконструисаном Савском тргу

27. 01. 2021.

На управо реконструисаном Савском тргу, који са новим спомеником Стефану Немањи и реновираном железничком станицом чини нову амбијенталнуу целину у центру Београда, Туристичка организација Београда је поставила интерактивни панел на ком ће будући гости наше престонице моћи да се информишу о туристичкој понуди града. 

"Савски трг тренутно представља најважнију амбијенталну целину Београда која се састоји од новог споменика Стефану Немањи, реновираној железничкој станици претвореној у музеј који је уједно и споменик архитектуре из 19. века, а која се наставља на Савску променаду и Београд на води. У питању је нова амбијентана целина настала у доба короне, што је чини јединственом, а постављање интерактивног панела има циљ да пружи све потребне информације новим и будућим туристима у Београду.", изјавио је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда. 

Интерактивни панел ТОБ садржи информације о укупној туристичкој понуди Београда, на српском и енглеском језику као и бројне опције за лакше сналажење домаћих и страних туриста у нашем граду.