ХОТЕЛ PREZIDENT PALACE

Prezident Palace Belgrade хотел представља омаж животу краљевског пара Марије Антоанете и краља Луија XVI и то у самом срцу старог дела Београда.

Од самог уласка у гламурозно осветљен лоби, дизајнираног са додиром Француске високо софистициране елеганције, Prezident Palace Belgrade хотел ће сваког госта повести на јединствено путовање кроз време, скроз до времена барока, балова и луксузног стила живота.

Апартмани и собе Prezident Palace хотела воде вас у луксузни свет софистицираног барокног дизајна, естетике и комфора.

Аутентичан у својој понуди, ресторан Марија Антоанета налази се на деветом спрату прелепог барокног здања и представља савршен спој префињеног дизајна и гастрономског хедонизма.

У јединственом амбијенту, на 1000m2 ексклузивног спа центра заснованом на холистичким принципима опуштања и обнављања енергије, искусите врхунски доживљај релаксације и wellnessa који ће стимулисати Ваша чула и Вашем телу пружити потпуни ужитак.

Јединствен угођај употпуњен је садржајима који обухватају базен, финску сауну, топли мермерни тепидаријум, парно купатило, хидромасажне базене - јацуззи, као и фитнес центар опремљен справама најсавременије технологије.

На крову се налази The Roof - бар са спектакуларним погледом на панораму града.