ХОТЕЛ PUTNIK INN

Хотел Putnik Inn Belgrade се налази у стецишту пословних центара, на свега 15 километара од међународног аеродрома Никола Тесла, 6 километара од центра града, 5 километара од аутобуске и железничке станице и око 7 километара од Београдског сајма.

Putnik Inn Belgrade има 84 стандардне собе, 19 апартмана и 1 собу за особе са посебним потребама. Собе су пријатне и одговарају потребама савременог пословног човека.

Собе су пријатне и одговарају потребама савременог пословног човека. Бежични интернет је бесплатан у свим собама и јавним просторима хотела.

Хотел поседује паркинг, фитнес и спа центар као и ресторан Невски који је отворен за госте хотела, али и све оне који би да уживају у интернационалној кухињи.

У непосредној близини хотела се налази земунско миленијумско здање, тврђава Гардош, опера-театар Мадленианум и Дунавски кеј. Београдска тврђава, Калемегдански парк, Народни музеј и позориште и пешачка зона Кнез Михајлова улица су само неке од знаменитости Београда у околини хотела које треба видети.