ГАРНИ HOTELS BLEECKER

Смештен у пословној зони Новог Београда, између аутопута Е75 и реке Саве, на 5 минута ходом од пословног парка Аirport city Београд, на само 10 минута вожње од аеродрома Никола Тесла и центра града, Bleecker hotels пружа гостима јединствену удобност.

Категорисан са 4 звездице као пословни хотел, располаже са 95 комфорних соба, рестораном и лоби баром модерног дизајна, три конференцијске сале са савременом аудио-видео опремом и подземном гаражом са видео надзором.

Услугу ноћења са доручком употпуњује коришћење бесплатног бежичног интернета у целом објекту, затим додатне услуге трансфера од/до аеродрома, услуга вешераја, туристичког разгледања и многе друге.  

Bleecker hotels је одличан избор како за госте који долазе због пословних обавеза, тако и за туристе који желе да упознају Београд. Потпуни комфор базиран на стандарду одрживости, основни је постулат Bleecker hotelsa. Минималистички дизајн ентеријера у којем преовлађују природни материјали и пастелни тонови, омогућавају угодан боравак сваком госту.