ФАДО ДИВА МАРИЗА ПОНОВО У БЕОГРАДУ

05. 12. 2024.

Фадо дива Мариза враћа се у Сава Центар, на место где је освојила домаћу публику! Светски позната уметница одржаће концерт 5. децембра и том приликом извести своје највеће хитове гарантујући незабораван музички доживљај.

Мариза је своју импресивну каријеру започела пре двадесет година, еволуирајући из локалне сензације у Лисабону до светски познате звезде. Нјен први албум, „Fado em Mim,“ објављен 2001. године и брзо је освојио међународну сцену, а она је ускоро постала препознатљиво име на најпрестижнијим светским позорницама, укључујући париску Olympiu, лондонски Royal Festival Hall и њујоршки Carnegie Hall. 

Београдска публика упознала је Маризу баш у Сава Центру, а славној уметници пошло је за руком да концерте у Плавој дворани распрода већ шест пута! Седми пут, Мариза се са публиком срела на концерту на фестивалу Belgrade River Fest, где је наступила у посебно изграђеној концертној дворани на отвореном, на платоу Геозавода.

У пратњи својих музичара, Мариза ће публику у Сава Центру увести у магични свет фадо-а, за који се каже да је “музика душе”!