ПАНОРАМСКО РАЗГЛЕДАЊЕ БЕОГРАДА ЛАСТИНИМ ЗАТВОРЕНИМ АУТОБУСОМ

 

СП Ласта по први пут организује панорамско разгледање Београда из затвореног дабл декер аутобуса, које ће од сада бити у редовној понуди сваког викенда током јесењих и зимских месеци.

Панорамско разгледање Београда посебно брендираним аутобусом ће бити реализовано у два термина, суботом у 16 и недељом у 12 часова, у пратњи туристичког водича, на српском и енглеском језику.

Поласци су са Трга Николе Пашића односно стајалишта за туристиче аутобусе испред Скупштине града Београда, а рута обухвата обиласке Старог и Новог двора, Дома Народне скупштине, Храма светог Саве, Народне библиотеке, Савског трга, Трга Републике, Парка Калемегдан, као и Парка пријатељства на Новом Београду, Музеја савремене уметности, Палате Србија, Моста на Ади, Београда на води и других препознатљивих локација и симбола наше престонице.

Због ограниченог броја места резервације су неопходне у Ластиној туристичкој агенцији на Савском тргу 1А, или на тел. 011/ 6641 251. Карте се могу купити у аутобусу пре почетка разгледања.