ЗИМСКА БАЈКА У БЕОГРАДУ НА ВОДИ

15. 12. 2022.

Од ове зиме Београд ће бити богатији за фестивал “Зимска бајка”, који у наш град враћа празнични дух и доноси радост и чаролију омиљених новогодишњих прича. Месец дана богатог програма за децу и одрасле, у Београду на води, подсетиће нас зашто су празници најлепши део године!

Савски парк, који се пружа на површини од око 20,000 квадратних метара, биће подељен у зоне магичних доживљава: „Јелка најлепших жеља”, „Магични лавиринт”, „Гастро спотс”, “Клизалиште Ледено царство”, „Главна бина“ и „Wine & dine“.

„Зимска бајка” у Београд на води доноси сценографију као из омиљених новогодишњих филмова, феноменалне музичке програме, опојне укусе и мирисе наших најбољих кухиња, најтоплији кутак града и јелку најлепших жеља, са Деда Мразом који само због овога стиже у Београд!

За време трајања “Зимске бајке” заједно ћемо испратити “Стару”, дочекати „Нову“, прославити Божић и православну Нову годину, а за све то време очекује нас мноштво садржаја који ће на најлепши начин употпунити празничну чаролију. Током магичних тридесет дана, поред веселог клизалишта на отвореном, на главној бини наступиће најбољи музичари и ДЈ-еви, одиграће се омиљене представе дечијих позоришта, читаће се новогодишње бајке, а уз врхунска вина и топлу ракију, посетиоци ће уживати у богатој гастрономској понуди.

„Зимска бајка“ биће кулиса за најлепше празничне приче и доживљаје, уз које радост, љубав и чаролија никада не престају.