RAMMSTEIN

24. 05. 2024.

Након рекордне распродаје улазница за концертни спектакл заказан за 24.мај, један од највећих бендова свих времена заказао је још један концерт 25.маја на Ушће Парк-у!

Rammstein концерт 1 – 24.05.2024. Београд – Ушће Парк
Rammstein концерт 2 – 25.05.2024. Београд – Ушће Парк.

Милиони људи који су последњих година присуствовали распродатим наступима бенда могу потврдити чињеницу да су њихови наступи јединствени по својој природи, обиму и квалитету. 2024. године, баш на 30. годишњицу бенда, стари и нови фанови ће поново имати прилику да уживо доживе, како је магазин Rolling Stone навео, „гигантски шоу“ који ће Rammstein по зна који пут приредити својој публици. То да „није сав барут… пуцан одмах на почетку“ (како је писао Моргенпост) у великој мери приписује се лепим манирима популарних Берлинчана, као и диму који се диже са стадиона и види се километрима унаоколо и сет листи која укључује све највеће хитове бенда.

Сваки купац може купити највише шест (6) улазница по трансакцији у оквиру исте категорије улазница.
Информације и линкови за улазнице доступни су на rammstein.com/tickets.

Све информације о овлашћеним сајтовима преко којих можете набавити своје улазнице – од старта претпродаје па до краја продаје, могу се нац́и на страници rammstein.com/tickets. Продавци који се не налазе на овој листи, а нуде улазнице за Rammstein на продају НИСУ ОВЛАШћЕНИ трговци. Улазнице за Rammstein купљене код неовлашћених трговаца не дозвољавају улаз на концерт.

Свим потенцијалним купцима улазница препоручујемо да унапред креирају кориснички налог код званичног продавца улазница за ту земљу, како би могли брже да заврше процес куповине улазница на самом старту претпродаје.