ПОТРАГА ЗА ДЕДА МРАЗОМ

24. 12. 2022.

У сусрет новогодишњим празницима, породична представа "Потрага за Деда Мразом" биће одржана први пут у мтс Дворани 24. децембра.
Из редитељског пера Јована Грујића, а по тексту Ане Симић и Марије Ћеранић, настала је дечија представа која описује пустоловине Јелкице Јеле и Баба Мразице у потрази за Деда Мразом.

У предновогодишњој ноћи не желећи да оде, Стара година хипнотише и на спавању одводи Деда Мраза, како не би успео да оде до сваког дома и подели поклоне деци. Када Баба Мразица ујутру схвати да је Деда Мраз нестао, хитно зауздава ирвасе и заједно са Јелкицом Јелом креће на пут око света у потрагу за Деда Мразом.

У овој духовитој и узбудљивој представи, уз креативно осмишљену сцену и видео пројекције, као и оригинално писану музику ( Марко Николић, Милан Вранешевић ), деца ће заједно са глумцима путовати у далеке пределе , необичне земље, упознати нове културе и људе, а неко ће се и заљубити!

Глумачку поставу ове необичне авантуре за децу чине: Марија Ћеранић, Данијела Танасковић, Никола Крнета, Милан Вранешевић, Марко Николић.