НИК КЕЈВ НА BELGRADE RIVER FESTU

18. 06. 2024.

Никад емотивнији, никад посебнији концерт легендарног Ника Кејва биће одржан 18. јуна у Београду. На фестивалу Belgrade River Fest славни музичар премијерно у Европи изводи свој концерт „Solo Show“!

Ник Кејв, безвременска рок икона, извешће концерт само у пратњи клавира и уз подршку музичара Колина Гринвуда, басисте групе Radiohead. Публика Belgrade River Fest имаће прилику да доживи изванредно музичко искуство у коме већ интригантне и занимљиве Кејвове песме добијају нову димензију.

Концерт ће бити одржан на платоу Геозавода у Београду на води у посебно осмишљеном амбијенту и уз врхунску продукцију која је синоним за Belgrade River Fest, а која ће у потпуности подржати уметникову визију о интимној атмосфери која треба да прати његов наступ.

Ник Кејв је синоним за изванредност: са својим изузетним гласом, емотивним текстовима и незаборавним наступима, он публику води на путовање кроз различите емоције, од туге до радости, од меланхолије до екстазе. Овај концерт биће посебан јер се на њему музика Ника Кејва доживљава на потпуно нов начин, ближи и интимнији него икада пре.

Присутни ће имати привилегију да уживо чују хитове попут „Into My Arms“, „Red Right Hand“, „The Ship Song“ и многе друге песме из његове богате дискографије, али и да осете духовну снагу и емотивну дубину коју доноси сваки тон музике Ника Кејва.

Улазнице за концерт Ника Кејва на Belgrade River Festu, у оквиру светске турнеје “Solo Show”, доступе су онлине на Efinity.rs и на свим Efinity продајним местима.