КОНЦЕРТ МУЗИЧКОГ АНСАМБЛА IL DIVO У БЕОГРАДУ

14. 10. 2022.

Интернационална музичка светска атракција, ансамбл „IL DIVO“, одржаће у току ове, 2022. године, своје незаборавне концерте у 60 изабраних градова широм света, међу којима је и наш Београд.

Назив турнеје је „IL DIVO – НАЈВЕЋИ ХИТОВИ!“ Биће то спектакуларни “омаж“ свих најатрактивнијих музичких арија популарног „оперског рока“, јединственог музичког израза, који овај харизматични ансамбл негује.

Све најбоље и најатрактивније нумере из њихових „првих“ 20 година, колико постоје, биће на концерту, који наша музичка јавност и фанови „IL DIVA“ чекају са нестрпљењем.

Овај концерт у Београду, али и цела турнеја, ће СЛАВИТИ ЖИВОТ, који нам је после свега толико потребан,али ће бити и почаст за члана ансамбла Карлоса Марина, који је божијом вољом отишао у бољи свет ( као жртва Ковид-а 19 ).

Харизматични чланови „IL DIVА“ су три тенора: Дејвид Милер, Себастиан Изамбар и Урс Билер, којима ће се на овогодишњој светској турнеји придружити и сјајни баритон Стивен Лабри.

Београдски концерт музичког ансамбла „IL DIVO“ заказан је за 14. октобар 2022. године, у београдској „Штарк“ Арени.

Пре концерта, биће организован и Meet and Греет сусрет за највеће обожаваоце, који ће моћи „уживо“ да се друже са члановима Бенда.