ФИЛМ TAYLOR SWIFT-THE ERAS TOUR

13. 10. 2023.

Најишчекиванији концертни филм TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR биће приказан 13. октобра од 18ч у МТС дворани, када истовремено почиње да се приказује у целом свету.

За оне који пропусте пројекцију 13. октобра, за ово остварење које се приказује у оригиналном формату (без превода), биће отворене пројекције 14. и 15. октобра од 18ч.

Турнеја Таyлор Свифт којом је певачица обележила реиздања своје дискографије, фамозна The Eras Tour до сада је окупила на стотине хиљада фанова у Америци, а ове јесени и наредног пролећа наставља се у остатку света. Распродати стадиони и арене довели су до тога да ова концертна турнеја забележи бројне рекорде, али и контроверзе, због којих се успех певачице претворио у својеврсни културолошки феномен – о којем ће чак бити и универзитетских курсева.

Филмом TAYLOR SWIFT|THE ERAS TOUR забележени су бројни упечатљиви тренуци, како са самих концерата, тако и behinde the scenes моменти.

На друштвеним мрежама се ових дана говори и о цени карте у америчким биоскопима, која ће симболично износити $13.13 (мада на негодовање многих фанова). Ипак, како је ово број који се често везује за Таyлор Свифт, а певачица је позната по томе да бира специфичне датуме и бројеве због нииговог симболичког значења, оваква одлука не изненађује.