„Дриве ин биоскоп“ на Ади Циганлији

08. јун 2020.

Дугоочекивани Дриве ин биоскоп на Ади, настао у сарадњи Комбанк Дворане и Града Београда, почиње са радом у понедељак 08. јуна у 21.00ч.

Биоскоп ће бити отворен пројекцијом деветог филма Квентина Тарантина на платну димензија 12 пута 6 метара. У првој пројекцији „филмске звезде“ заблистаће уз помоћ 4к пројектора и 33 хиљаде лумена.

Наиме, као у холивудским филмовима, посетиоци ће током предстојећих летњих месеци, али и током остатка године, омиљене наслове моћи да гледају под звезданим небом и то на паркиралишту на Ади, које ће  бити претворено у биоскоп на отвореном.

Да ужитак буде још већи, а у складу са безбедносним поштовањем прописане дистанце, филмови ће се пратити из аутомобила. Посетиоци ће на овај начин имати прилику да уживају у „сопственом филму“ гледајући филмске приче под ведрим небом из својих возила.

Резервација улазница вршиће се преко сајта Комбанк Дворане. Неопходно је да се резервација одштампа, што ће уједно бити улазница за филм. Простор ће за посетиоце бити отворен сат времена пре почетка филма, а резервација је неопходна!