АНТОНИС РЕМОС

17. 06. 2024.

Славни грчки певач Антонис Ремос после десет година враћа се пред београдску публику 17. јуна када ће наступити прве вечери музичке манифестација Belgrade River Fest на Платоу Геозавода у Београду на води.

После највољенијег тенора света Андрее Бочелија, фадо диве Маризе, оперске диве Ане Нетребко и звезде world music сцене Јасмин Леви, на Belgrade River Fest стиже најпознатији грчки музичар Антонис Ремос.

Јединствени баршунасти глас Антониса Ремоса освојио је срца многих, чинећи га најпопуларнијим грчким певачем своје генерације.

Његове песме су међу најслушанијима, а концерти прави ужитак за публику, која не само да ужива у маестралној интепретацији и емоцији, већ присуствује правом музичком шоу који оставља без даха.

Са својим природним талентом за комуникацију, спонтаношћу, гласом и наступима који се памте, Антонис Ремос постао је интернационална сензација, добијајући огромну љубав и подршку обожавалаца широм света.

На Belgrade River Fest стиже атмосфера магичне Атине и узаврелих медитеранских ноћи, а Ремосов концерт на најлепши начин спаја грчку традицију и балканску емоцију.