АНДРЕ РИЕУ

10. нов 2021.

Андре Риеу, холандски „Краљ валцера“ ће са својим Јохан Штраус оркестром поново посетити Београд 10. новембра 2021., у склопу своје светске турнеје.

Српска публика може да се радује потпуно новом програму, фантастичним мелодијама из филма, музичке, опере и оперетете, као и традиционалне музике, и наравно да је позвана да плеше валцер у незаборавној вечери музике и плеса.

Андре Риеу наставља да гради империју од светске турнеје класичне музике. Он чврсто верује да је класична музика направљена за свакога да ужива. На његовим концертима наћи ћете публику која се смеје, плаче, пева и плеше. Његов беспрекоран начин да задиви своје гледаоце од почетка до краја, правећи класичну музику забавном и савременом, учинио га је једним од највећих забављача нашег времена. Година 2019 је била најуспешнија година у његовој каријери, са преко 700.000 улазница које су продате широм света. Његови концерти су много више од музике. Прелепе хаљине, велики екрани иза оркестра, многи међународни солисти, романтично осветљење и пуно хумора чине концерте Андре Риеу савршеном забавом за читаву породицу.