45. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

22. 02. 2024.

Највећи и најпосећенији сајам туризма у региону – 45. Међународни сајам туризма у Београду, одржаће се од 22. до 25. фебруара 2024. године на Београдском сајму.

Под слоганом Авантура почиње овде! биће промовисане нове дестинације, фирст минуте понуде, домаћи и инострани смештајни капацитети, турстичке регије и атракције. Традиционално, на сајму ће учествовати најзначајније туристичке агенције, удружења и организације, хотели, туристички центри, транспортне компаније и међународни тур-оператори.

Због ексклузивних сајамских цена, фирст минуте понуде и пакета са мноштвом погодности, Сајам туризма је за посетиоце, путнике и туристе већ дуги низ година омиљени годишњи оријентир за одабир аранжмана и дестинација, као и сагледавање свега што туристички сектор има да понуди.

Сајам туризма у Београди игра кључну улогу у промовисању аранжмана и могућности за путовања, привлачењу посетилаца и путника ка новим дестинацијама, али и подстицању економске активности која се одвија током сајамских дана и рефлектује на читаву туристичку годину.

И ове године посетиоци ће из велике понуде моћи да изаберу према својим афинитетима: породична путовања, далеке и егзотичне дестинације, путовања за младе, цитy бреак, одмор и опоравак у бањама, спа викенде на планинама, еко и активни туризам, конгресна дешавања...

Под окриљем Сајма туризма одржаће се и 19. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме ХОРЕЦА-ОПРЕМА који ће окупити бројне домаће и иностране компаније из најразличитијих области везаних за ове делатности – производње и продаје хотелског и угоститељског намештаја, опреме за кухиње, ресторане и барове, дистрибутере постељина и пешкира, средстава за чишћење, произвођаче хране и пића и др.

Овај велики мултимедијални догађај свим учесницима и посетиоцима пружиће нетњоркинг и пословне контакте за могућност упознавања, умрежавања и успостављања пословних односа и партнерства за даљу сарадњу.