Виљушкари Србија

29. 03. 2022.

Royal виљушкари Србија

Компанија Rоyаl виљушкари Србија послује више од 15 година на тетирорији Републике Србије и Балкана, са седиштем у Београду. Основне делатности компаније су:

продаја нових и половних виљушкара

продаја оригиналних резервних делова

сервисирање одржавање виљушкара

гуме за виљушкаре

изнајмљивање виљушкара и

откуп виљушкара.

Зашто да одаберете Rоyаl виљушкаре Србија?

Дугогодишње искуство у области логистичких решења у складиштењу, диверсификован продајни асортиман, специјализован продајни тим, експерти за консалтинг и високо-обучени кадрови у сервису чине нашу компанију пожељним партнером за сваку фирму у Србији и региону која тражи максималног поузданог партнера.

Које брендове виљушкара продајемо и заступамо?

Компанија Royal виљушкари Србија је генерални заступник и овлашћени сервис Linde и Toyota виљушкара. Поред ових брендова ми продајемо и сервисирамо Stil, Jungheinrich, Total Lifter i Shantui нове и половне виљушкаре.

Које типове услуга нудимо?

Поред продаје и сервисирања виљушкара, наша компанија нуди услуге инжињеринга и техничког консалтинга. Ми нудимо високо софистицирана решења везана за потребе руковања одређеним материјалима и производима - од утовара и истовара, до подизања, рада са стакерима и хоризонталног транспорта.

Које типове нових и половних виљушкара нудимо?

Нашу понуду чине различити брендови висококвалитетних виљушкара са електричним, дизели гасним погоном. У зависности од ваших потреба, код нас можете пронаћи следеће категорије виљушкара: чеони виљушкари, складишни виљушкари, складишни бочни виљушкари, kомисионари, регални ВНА виљушкари, електро-панелни виљушкари, LPG/дизел виљушкари и вучна возила и тегљачи.

Како да нас контактирате?

Нисте сигурни који виљушкар вам је потребан? Желите да сазнате више о условина куповине и изнајмљивања виљушкара? Молимо вас позовите нас на +381 69 77 63 61 или нас контактирајте преко сајта Royal виљушкари Србија.