Rent a car Zagreb i Split

18. 08. 2022.

Rent a car Zagreb, Rent a car Split - tražili ste ove ključne riječi na Google.hr jer želite iznajmiti pouzdan automobil u Zagrebu, Splitu ili u bilo kojem dijelu Hrvatske? Nema sumnje, na pravom ste mjestu.

Kod naših poslovnih partnera možete rezervirati automobil ili bilo koje drugo vozilo kao što su putnički ili teretni kombi, pick-up itd. Celokupnu ponudu rent a car vozila s ručnim ili automatskim mijenjačem možete pogledati na linkovima naših partnerskih rent a car agencija. Automobil koji vam najviše odgovara po veličini, nosivosti, zapremini i broju putnika možete preuzeti na aerodromu Zagreb, Split ili u bilo kom drugom dijelu Hrvatske.

Vozila naših rent a car partnera su nova, redovito održavana, osigurana i uvijek dostupna. Iznajmljivanjem jednog od rent a car vozila dobivate i full kasko osiguranje od eventualne štete kao i putno osiguranje.

Posjetite web stranicu nekog od naših partnera (https://www.rentacar-zagreb.hr, https://www.rentacar-split.hr), odaberite automobil ili drugo vozilo, izvršite rezervaciju i unaprijed pošaljite datum i vrijeme leta aviona ili dolaska kako bi vase rent a car vozilo bilo spremno na vrijeme.

Cene najma automobila
Dnevni najam rent a car automobila se kreće od 13€/dan.

Plaćanje usluge
Plaćanje usluge iznajmljivanja vozila vrši se unaprijed, prilikom preuzimanja vozila. Sama procedura je prilagođena vama i ne traje dugo. Najam automobila možete platiti gotovinom ili bilo s platnom karticom (Visa, Master, American Express itd.). Plaćanje depozita nije obavezno.

Podrška na putu
Ukoliko se, nadamo se, odlučite da pronađete neko od vozila ili automobila naših partnera, u cenu usluge vam je uračunata i podrška 24/7 na celoj teritoriji Hrvatske.

Rent a car Zagreb i Split agencije - partneri
Rezervaciju i rentiranje rent a car automobila možete izvršiti u suradnji s nekim od naših partnera preko njihove web stranice (linkovi ispod)

Rent a car Zagreb - kontakt
Rent a car Split - kontakt