„BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN-NAJBOLJI NAČIN DA OTKRIJETE I DOŽIVITE BEOGRAD SA REKA“

Preduzeće BS tours već četvrtu godinu u saradnji sa­­­ “Donauships doo“ - firmom registrovanom za bavljenje nautičkim turizmom, održava redovne ture razgledanja iz otvorenog autobusa i sa broda. 

Tura kreće razgledanjem iz otvorenog autobusa po standardnoj trasi, autobus odvozi zainteresovane goste do hotela Jugoslavija, nakon toga gosti u pratnji vodiča odlaze na brod Stevanske livade koji je usidren kod splava Gabiano. Razgledanje sa reka traje 90 minuta u pratnji licenciranog vodiča i nakon vožnje se gosti ponovo vraćaju kod hotela Jugoslavija gde se ukrcavaju u autobus i vraćaju na polazno mesto, a to je Trg Nikole Pašića.

Želimo da napomenemo da se  razgledanje sa reka  održava sa licenciranim turističkim vodičem, srpsko-engleski jezik.

Brod je kapaciteta 50 mesta.

Minimalan broj za realizaciju programa razgledanja sa reka brodom je 15.

Trasa: Beograd sa reka

Panoramsko razgledanje grada rekom, obuhvata razgledanje svih 20 km Beogradskih obala. Prilikom krstarenja Dunavom i Savom videćete pri polasku okruženje hotela Jugoslavija sa najpoznatijim beogradskim splavovima i noćnim životom. Dalje nas plovni put vodi Dunavom ka Gardošu–najlepšem delu Zemuna, odakle nastavljamo nizvodno oko Lida i Ratnog ostrva ka kuli Nebojša i Pančevačkom mostu. Iz Dunava ulazimo u Savu i pored Kalemegdana, Kapetanije, ispod Saborne Crkve i mostova, pored beogradskog sajma krstarimo ka mostu na Adi i odatle nazad do splava Gabiano, odakle smo i krenuli.