KONCERT MUZIČKOG ANSAMBLA IL DIVO U BEOGRADU

14. 10. 2022.

Internacionalna muzička svetska atrakcija, ansambl „IL DIVO“, održaće u toku ove, 2022. godine, svoje nezaboravne koncerte u 60 izabranih gradova širom sveta, među kojima je i naš Beograd.

Naziv turneje je „IL DIVO – NAJVEĆI HITOVI!“ Biće to spektakularni “omaž“ svih najatraktivnijih muzičkih arija popularnog „operskog roka“, jedinstvenog muzičkog izraza, koji ovaj harizmatični ansambl neguje.

Sve najbolje i najatraktivnije numere iz njihovih „prvih“ 20 godina, koliko postoje, biće na koncertu, koji naša muzička javnost i fanovi „IL DIVA“ čekaju sa nestrpljenjem.

Ovaj koncert u Beogradu, ali i cela turneja, će SLAVITI ŽIVOT, koji nam je posle svega toliko potreban,ali će biti i počast za člana ansambla Karlosa Marina, koji je božijom voljom otišao u bolji svet ( kao žrtva Kovid-a 19 ).

Harizmatični članovi „IL DIVA“ su tri tenora: Dejvid Miler, Sebastian Izambar i Urs Biler, kojima će se na ovogodišnjoj svetskoj turneji pridružiti i sjajni bariton Stiven Labri.

Beogradski koncert muzičkog ansambla „IL DIVO“ zakazan je za 14. oktobar 2022. godine, u beogradskoj „Štark“ Areni.

Pre koncerta, biće organizovan i Meet and Greet susret za najveće obožavaoce, koji će moći „uživo“ da se druže sa članovima Benda.