„БЕОГРАД ВАШ ДОМАЋИН-НАЈБОЉИ НАЧИН ДА ОТКРИЈЕТЕ И ДОЖИВИТЕ БЕОГРАД СА РЕКА“

Предузеће BS tours већ четврту годину у сарадњи са­­­ “Donauships доо“ - фирмом регистрованом за бављење наутичким туризмом, одржава редовне туре разгледања из отвореног аутобуса и са брода. 

Тура креће разгледањем из отвореног аутобуса по стандардној траси, аутобус одвози заинтересоване госте до хотела Југославија, након тога гости у пратњи водича одлазе на брод Стеванске ливаде који је усидрен код сплава Габиано. Разгледање са река траје 90 минута у пратњи лиценцираног водича и након вожње се гости поново враћају код хотела Југославија где се укрцавају у аутобус и враћају на полазно место, а то је Трг Николе Пашића.

Желимо да напоменемо да се  разгледање са река  одржава са лиценцираним туристичким водичем, српско-енглески језик.

Брод је капацитета 50 места.

Минималан број за реализацију програма разгледања са река бродом је 15.

Траса: Београд са река

Панорамско разгледање града реком, обухвата разгледање свих 20 км Београдских обала. Приликом крстарења Дунавом и Савом видећете при поласку окружење хотела Југославија са најпознатијим београдским сплавовима и ноћним животом. Даље нас пловни пут води Дунавом ка Гардошу–најлепшем делу Земуна, одакле настављамо низводно око Лида и Ратног острва ка кули Небојша и Панчевачком мосту. Из Дунава улазимо у Саву и поред Калемегдана, Капетаније, испод Саборне Цркве и мостова, поред београдског сајма крстаримо ка мосту на Ади и одатле назад до сплава Габиано, одакле смо и кренули.